Nega obraza in telesa

NEGE OBRAZA IN DEKOLTEJA

V Studiu Medes izvajamo različne nege obraza in dekolteja. Uporabljamo vrhunske kozmetične linije Dermalogica, Murad in Paula’s Choice. Nego prilagodimo vašim željam in tipu kože.

dermalogica murad paula

Osnovna osvežitvena nega obraza in dekolteja (40 min) že od 29,90 EUR

DIAMANTNI PEELING

Diamantni peeling je postopek mikrodermabrazije, kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakuumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice, hkrati pa pospeši mikrocirkulacijo in s tem obnavljanje kože.

Posvetujte se z našimi kozmetičarkami glede izvajanja tega tretmaja pri vas.

Diamantni peeling obraza– 49,90 EUR

AKCIJA – ob nakupu dveh tretmajev hkrati, vam tretjega podarimo

NEGE S KISIKOM

Metoda nege kože obraza s kisikom omogoča prodreti kisiku in ostalim kozmetičnim preparatom v podkožje in s tem kožo nahrani, jo naredi elastično, sijočo in gladko že po nekaj negah. Kisik dovajamo s posebnim pršilnim nastavkom samostojno ali v kombinaciji s souporabo posebnih ampul (npr. hialuronska kislina, vitamini A, C in E,…).

Nega obraza s kisikom – 39,90 eur

VOSKASTA DEPILACIJA

Za vse tiste, ki se za lasersko odstranjevanje dlak ne morete odločiti, vam lahko neprijetne dlake odstranjujemo tudi z voskom.

Cene najbolj obiskanih tretmajev:

Cele noge – 23 eur
Spodnji del nog – 15 eur
Brčice – 6 eur
Spodnji del rok – 15 eur
Bikini srednji– 12 eur

OBLIKOVANJE OBRVI – ANASTASIA BEVERLY HILLS

Oblikovanje obrvi je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice in oči ter barvo las. Lastnica blagovne znamke Anastasia Soare je svoj smisel za estetiko in oblikovanje nadgradila z diplomo na univerzi za arhiterkturo in pričela ustvarjati svojo zgodbo o lepoti. Danes jo vsi modni poznavalci in ljubitelji lepote imenujejo kraljica oblikovanja obrvi, njen priznani salon na Beverly Hillsu pa je poznan kot tempelj oblikovanja obrvi.

Cena – 9,90 eur