Trajno lasersko odstranjevanje dlak

elos-emotifPri našem delu uporabljamo poleg klasične ELOS™ metode tudi najnovejšo ELOS™  SHR Motif tehnologijo, ki združuje prednosti klasične laserske energije oz. intenzivne pulzirajoče svetlobe in bipolarnega radiofrekvenčnega toka z ‘In-Motion’ tehniko, oziroma na kratko MOTIF. S to tehnologijo enako kot s klasičnim ELOS™ aplikatorjem za odstranjevanje dlak segrevamo tretirano področje postopoma z večkratnimi prehodi. Tako zagotavljamo hitrejše in enako učinkovite in neboleče tretmaje. Enako kot pri klasičnem ELOS™ aplikatorju za odstravnjevanje dlak, tudi tukaj sistem med procesom tretmaja hladi povrhnje dele kože.

Najbolj pogost estetski tretma na svetu! Učinkovito lasersko odstranjevanje dlačic in dlak vseh barv. Poslovite se od nezaželjenih dlak! Z ELOS™ tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za odstranitev dlak s telesa in obraza.

Trajno lasersko odstranjevanje dlak vseh barv

sedecalepoticaNajbolj pogost estetski tretma na svetu! Učinkovito lasersko odstranjevanje dlačic in dlak vseh barv. Poslovite se od nezaželjenih dlak! Z ELOS™ tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za odstranitev dlak s telesa in obraza.

Tako ženske, kot moške, predvsem pa športnice in športnike motijo odvečne in neželene dlake! Učinkovita metoda trajne depilacije ELOS™ tehnologija omogoča trajno lasersko odstranjevanje dlak z uporabo radio-frekvence in laserske (optične) energije. Kontroliran pulz prodira v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak?

Za uničenje rasti dlak je potrebna toplotna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Mešiček uničimo s segrevanjem. Segrevanje lažje dosežemo pri temnih dlakah, vseeno pa z ELOS™ tehnologijo lahko odstranimo tudi svetle dlake, saj se s kombinacijodveh energij (optične in radiofrekvence) lažje dosežemo dovolj veliko segrevanje za uničenje lasnih mešičkov, kot klasične IPL metode.Radiofrekvenca se osredotoči le na predhodno segreta področja, ki smo jih obdelali s svetlobnim žarkom, kar poveča varnost tretmaja, saj so na tak način potrebni vnosi manjših energij. Laserski tretmaji učinkovito in trajno odstranijo dlake. Uspešno ga izvajamo pri moških in pri ženskah. Odstranjujemo lahko dlake na vseh delih telesa, razen v okolici oči in v nosu.

Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat potrebnih nekaj ponovitev. Število ponovitev je določeno individualno, zaželjeni razmaki med posameznimi tretmaji pa so:

  • od 4 do 6 tednov za obraz,
  • od 6 do 12 tednov za ramena in hrbet,
  • od 10 do 16 tednov za noge.
Video

Cenik

predel-40%-20%redna cena za 1 tretma
XXSlinija pod popkom ali13,20€16,50€
med obrvmi
XSbrki ali39,86€49,83€
brada
Spazduhi ali39,90€53,20€66,50€
mali bikini
Mspodnji del nog ali79,86€99,83€
spodnji del rok ali
bikini - brazil
Lcele roke, ali92,00€115,00€
pol hrbta (M) ali
stegna
XLcele noge ali cel hrbet133,20€166,50€

10 % popust za dijake, študente in upokojence na vse redne cene elosTM tehnologije ob nakupu posamičnih tretmajev

*
- 40 % pomeni cena na tretma ob nakupu štirih tretmajev pazduh ali malega bikinija hkrati
- 20 % pomeni cena na kateri koli tretma ob nakupu dveh istih tretmajev hkrati
- za ostale predele se pozanimajte v salonu

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Zgornji popusti veljajo do konca januarja 2017. Tretmaje morate opraviti v roku 12 mesecev od nakupa.