Storitve

Trajno lasersko odstranjevanje dlak

Najbolj pogost estetski tretma na svetu! Učinkovito lasersko odstranjevanje dlačic in dlak vseh barv. Poslovite se od nezaželjenih dlak! Z ELOS (TM) tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za odstranitev dlak s telesa in obraza.

Trajno lasersko odstranjevanje dlak vseh barv

Tako ženske, kot moške, predvsem pa športnice in športnike motijo odvečne in neželene dlake! Učinkovita metoda trajne depilacije ELOS (TM) tehnologija omogoča trajno lasersko odstranjevanje dlak z uporabo radio-frekvence in laserske (optične) energije. Kontroliran pulz prodira v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek.

Kako?

Za uničenje rasti dlak je potrebna toplotna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Mešiček uničimo s segrevanjem. Segrevanje lažje dosežemo pri temnih dlakah, vseeno pa z ELOS (TM) tehnologijo lahko odstranimo tudi svetle dlake, saj se s kombinacijodveh energij (optične in radiofrekvence) lažje dosežemo dovolj veliko segrevanje za uničenje lasnih mešičkov, kot klasične IPL metode.Radiofrekvenca se osredotoči le na predhodno segreta področja, ki smo jih obdelali s svetlobnim žarkom, kar poveča varnost tretmaja, saj so na tak način potrebni vnosi manjših energij.Laserski tretmaji učinkovito in trajno odstranijo dlake. Uspešno ga izvajamo pri moških in pri ženskah. Odstranjujemo lahko dlake na vseh delih telesa, razen v okolici oči in v nosu

Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat potrebnih nekaj ponovitev. Število ponovitev je določeno individualno, zaželjeni razmaki med posameznimi tretmaji pa so:

  • od 4 do 6 tednov za obraz,
  • od 6 do 12 tednov za ramena in hrbet,
  • od 10 do 16 tednov za noge.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak

Naročanje in informacije

031 212 192

info@medes.si

Sledite nam

Obiščite nas

Medes d.o.o.
Studio medicinske estetike
Trdinova 8, 1000 Ljubljana

Naročite se na e-novice

Naročite se na elektronske novice in bodite obveščeni o naši ponudbi!

Naročite se »