Pogosta vprašanja

Kako poteka trajno odstranjevanje dlak z ELOS™ tehnologijo?
S kombinacijo radiofrekvence in optične energije natančno zadanemo željeno področje in s tem ne poškodujemo okolice. Kombinacija dveh energij nam omogoča, da dosegamo boljše rezultate z manj energije. To nam omogoča varnejše in učinkovitejše rezultate. Sistemi, ki imajo samo en vir energije so neprimerljivi!

Je odstranjevanje dlak z ELOS™tehnologijo primerno zame?
Trajno odstranjevanje dlak z ELOS™ tehnologijo je primerno za ženske in moške, z njim lahko odstranjujemo dlake na vseh delih telesa, razen okoli oči in v nosu. Dokazano odstranjuje tudi svetle, rdeče in dlake v fazi rasti na vseh tipih kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultati?
Zaradi neenakomerne rasti dlak je za končni rezultat potrebno nekaj ponovitev. Končno število ponovitev je odvisno od barve in tipa dlak, tipa kože, področja na katerem izvajamo tretma.

Ali je tretma boleč?
Praviloma NE, majhen odstotek pacientov poroča o občutku rahlega zbadanja. Tretma je preprost, ponavadi traja manj kot pol ure. Za dodatno varnost skrbi patentiran sistem, ki med procesom spremlja vnos energije v vaše telo in skrbi za hlajenje vaše povrhnjice.

Koliko stane?
Cene tretmajev se gibljejo med 80 in 400 euri. Cene se razlikujejo glede na število tretmajev in glede na območje, ki ga obdelujemo.

Kako odstranimo akne z ELOS™ tehnologijo?
Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine. Akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože.

Ali je zdravljenje z ELOS™ tehnologijo primerno zame?
Tretmaje z ELOS™ tehnologijo lahko izvajamo na vseh tipih kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate pri zdravljenju aken?
Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden.

Kako poteka pomlajevanje kože z ELOS™ tehnologijo?
S kombinacijo radiofrkvence in optične energije natančno in varno zadanemo in odpravimo pigmentne nepravilnosti, kot so sončne in starostne pege, posledice teleangiektazije, rozaceje, angiome in drugih kožnih bolezni.

Je pomlajevanje kože z ELOS™ tehnologijo primereno zame?
ELOS™ tehnologija je primerna za vse tipe kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?
Število tretmajev je odvisno od globine in vrste pigmentnih ter žilnih nepravilnosti oziroma stanja kože. Običajno je za željene rezultate potrebno od 3 do 5 tretmajev.

Kako poteka glajenje gubic z ELOS™ tehnologijo?
V nagubani koži je kolagen zelo gost, zaradi česar se zmanjša dotok krvi in rast novih kalogenskih vlaken. S kombinacijo radiofrekvence in laserske energije kolagenska vlakna segrevamo in povzročimo oteklino globoko v koži. Vlakna se ločujejo in ko oteklina splahni, se prostor med njimi napolni z novim kolagenom. Nova kolagenska formacija povzroči dolgoročni učinek napete kože. S tem zmanjšamo gube, zdravimo pa tudi teksturne nepravilnosti.

Ali je tretma odstarnjevanje gubic in gub z ELOS™ tehnologijo primeren zame?
Postopki z ELOS™ tehnologijo so primerni za vse tipe kože.

Kdaj lahko pričakujem prve rezultate?
Število tretmajev je odvisno od stanja in teksture kože. Običajno se želeni rezultati pokažejo po 3 do 5 tretmajih. Po tretmaju koža postane bolj gladka in elastična.

Naročanje in informacije

031 212 192

info@medes.si

Sledite nam

Obiščite nas

Medes d.o.o.
Studio medicinske estetike
Trdinova 8, 1000 Ljubljana

Naročite se na e-novice

Naročite se na elektronske novice in bodite obveščeni o naši ponudbi!

Naročite se »