Nekirurški lifting – učvrščevanje kože obraza

elosUstavite čas- Nekirurška učvrstitev kože (glajenje gub).

Vsi si želimo ohraniti mladosten videz. Z ELOS™ tehnologijo lahko premagate znake staranja in z učinkovitim glajenjem gubic pomladite vašo kožo.

zamisljena-blondinkaKlasične kirurške metode učvrstitve kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu velika, pot do končnega cilja pa dolga. Vedno več ljudi se zato odloča za nekirurške tretmaje. ELOS™ tehnologija vam omogoča tako imenovaninekirurški lifting brez bolečin in brez stranskih učinkov. S segrevanjem tkiva povzročimo krčenje kolagenskih (vezivnih) vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Sočasno z učvrstitvijo kože, se zmanjšajo tudi gube ter izboljša elastičnost, koža pa pridobi rožnat in svež izgled.

Za dober učinek je potrebnih povprečno 5 tretmajev, ki se izvajajo na 3-4 tedne.

Tretmaje se izvaja predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, nosu in ust ter na vratu. Tretmaje učvrščevanja kože pa je mogoče izvajati tudi drugje na telesu – na primer na trebuhu. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate.

Po tretmaju se lahko takoj vrnete k svojim vsakdanjim aktivnostim.

Cenik

StoritevCena
Obraz manjši predel56,00€
Obraz brez čela68,00€
Cel obraz112,00€

Akcija – plačate dva, naredimo tri tretmaje (- 33 %), akcija velja do 30.11.2017