Zdravljenje aken

elosAkne so preteklost

Vas motijo akne? Si želite lepo in sijočo kožo? Tehnologija ELOS™ ponuja najnovejšo in učinkovito metodo odstranjevanja aken.

Akne so pogosta bolezen kože. Pojavijo se na obrazu, ramenih, prsih in hrbtu. Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine.Tudi akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože.

Uspešno globoko čiščenje

Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika. Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden. Akne zdravimo na obrazu, vratu, ramenih, hrbtu in prsih.

aknedekle

Video

10 let Studia Medes!

Lasersko zdravljenje aknaste kože – v Studiu Medes že deseto leto z vami!

Predstavljamo vam stranko, ki se je odločila za obisk našega centra. Pomagali smo ji pri negi aknaste kože, laserskem zdravljenju in navodili kako z nego kože doma.

Gre za zgodbo mlade ženske, ki se celo življenje bori z aknami. Pri nas se je prvič srečala z laserskim posegom. Ob prvem obisku smo diagnosticirali aktivne akne obraza, kot posledica dolgoletnih težav z aknasto kožo pa smo na obrazu našli tudi pigmentne spremembe, ki so bile ravno tako moteče.

Zastavili smo si dva cilja. Prvi je bil odpraviti oziroma omejiti aktivne akne, drugi cilj pa odpraviti moteče pigmentacije (temne lise).

Pred prvim laserskim tretmajem za aknasto kožo smo najprej naredili nego obraza s kislinskim AHA pilingom, ter mehanskim čiščenjem kože. Že po prvi negi je bila koža bolj čista in sveža. Čez en teden smo nadaljevali z laserskimi tretmaji za akne, ki so se glede na odziv kože izmenjevali in ponavljali po priporočenem protokolu.

En mesec po zadnjem laserskem tretmaju je sledila negovalna nega obraza z diamantnim peelingom.
Gospa je z nastalo situacijo po dveh mesecih od začetka zdravljenja izredno zadovoljna, dovolila je objavo fotografij s katerimi smo sledili uspehom tretmajev.

Slike govorijo same zase. Oglejte si jih! V kronološkem zaporedju jih pripenjamo na koncu naše zgodbe.

Naj poudarimo, da se akne gospe le v mahnem obsegu pojavijo v času hormonskih sprememb (menzes). Po naših navodilih gospa ves čas od pričetka zdravljenja in tudi po zaključku tretmajev v salonu uporablja dnevno nego s samostojnim produktom – BHA kislino, ki zavira nastanek aken.

V našem centru načrt zdravljenja prilagodimo vsaki stranki posebej. Upoštevamo naše desetletne izkušnje in seveda priporočila proizvajalca.

Za vas smo pripravili posebno predstavitveno ponudbo: septembra in oktobra 2017 nudimo 50% popust na tretmaje laserskega zdravljenja aken, ki bodo izvedeni do 31.10.2017.

Za več informacij in naročila: 031 21 21 92 ali [email protected]

Srečno!

Ekipa Studia Medes

naše slike

 

5.10.2016
5.10.2016

 

 

11.1.2017
11.1.2017

 

28.2.2017
28.2.2017
informacije

 

031 21 21 92
[email protected]

 

Cenik

StoritevCena
Zdravljenje aken – obraz en tretma30,00€
Paket petih tretmajev (- 50 %)75,00€

Popusti se ne seštevajo, 10 % popust za dijake in študente