Oblikovanje postave s sistemom VelaShape

velashapeSistem VelaShape z ELOS tehnologijo ponuja prvo rešitev pri odpravi celulita. Z združitvijo infrardeče svetlobe, bi-polarne radiofrekvence, vakuuma in globoke masaže tkiva s pomočjo masažnih valjčkov ter posebne proticelulitne kreme se problematični predeli hitro in vidno polepšajo, koža postane gladka in svilnato mehka. Izboljša se struktura kože, zmanjša se obseg na obdelovanem predelu telesa, zaradi izboljšane prekrvavitve pa se spodbudi lokalni metabolizem.

Kako deluje sistem VelaShape?
  • vela6-lightInfrardeča svetlobasegreva kožo do 5mm globoko, spodbuja mikrocirkulacijo ter posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma. Na ta način zmanjšuje velikost maščobnih celic.
  • Bi-polarna radiofrekvencadodatno segreva podkožje do 15 mm globoko , kar poveča cirkulacijo krvi ter kisika, s tem se pospeši presnova maščobnih oblog. Hkrati radio-frekvenca spodbuja tvorbo fibroblastov ter kolagena in elastina, kar dodatno krepi vezivno tkivo.
  • Vakuum ustvari podtlak, ki razširi kapilare v podkožju in izboljša prekrvavitev obdelovanega dela telesa.
  • Masažni valjčki mehanično pospešujejo odtekanje nakopičene medcelične tekočine skozi limfni sistem.

Število tretmajev je odvisno od posameznika in stopnje problema. Priporočeno je opraviti vsaj 4 tretmaje, prve spremembe pa se lahko opazijo že po dveh. Postopek se lahko izvaja na stegnih, mečih, zadnjici, ledvičnemu predelu, trebuhu in rokah. Tretmaji se izvajajo enkrat tedensko. Posebna predpriprava kože ni potrebna, tretmaji se lahko izvajajo čez celo poletje.

Primeri prej potem
Video

Video posnet v Studiu Medes

Kako deluje VelaShape

Cenik

StoritevRedna cena
VelaShape - stegna100,00€
VelaShape - zadnjica100,00€
VelaShape - trebuh100,00€
VelaShape - noge in zadnjica120,00€
VelaShape - trebuh, noge, zadnjica (TNZ)150,00€
VelaShape - roke60,00€

Za ostale predele se pozanimajte v salonu