Dermalogica

Dermalogica analiza stanja kože Face Mapping®

Kaj, ko bi svoje čistilno mleko ali hidratatno kremo izbrali na osnovi dejstev o stanju vaše kože, namesto, da se zanasete samo na prijeten vonj, všečno embalažo, modni trend ali priporočila drugih?

Face Mapping® je revolucionarni pristop k analizi stanja kože, ki so ga razvili v The International Dermal Institute (IDI), ekskluzivno za profesionalni negovalni sistem Dermalogica.

Postopek omogoča pooblaščeni kozmetičarki, da preuči vsak vidik strankine kože in ugotovi njene dejanske težave in potrebe. Takšen vpogled v preteklost in prihodnost kože omogoča natančno predpisovanje usmerjenega režima profesionalne in domače nege, za doseganje in/ali vzdrževanje najboljšega možnega stanja kože. Tako je stranka vedno deležna optimalno učinkovitih negovalnih tretmajev in doma uporablja negovalne pripravke, ki jih koža v danem stanju najbolj potrebuje.

Face Mapping® analiza kože deli obraz na štirinajst predelov, od katerih je vsak zase skupek možnih težav in edinstvenih potreb. Z izvajanjem metodično temeljite analize »pokrajine« obraza kozmetičarka dobi objektiven vpogled v stanje kože in indikacije na zdravstvene težave v ozadju, ki so mogoče z njim povezane.

Postopek, ki je hiter in brezplačen, je za stranko edinstvena izobraževalna izkušnja. Med postopkom kozmetičarka govori stranki, kaj otiplje in vidi ter navaja možne razloge za to, kar ugotavlja. Rešitev za težavo s kožo je lahko v obliki nasveta za domačo nego ali pa stanju prilagojena profesionalna nega.

Edinstvena analiza kože Face Mapping® je na voljo tudi v našem pooblaščenem negovalnem centru – Studiu medicinske estetike. Z njo začnemo vsako svetovanje in Dermalogica negovalni tretma. Odkar smo jo začeli izvajati, smo dosegli pomemben napredek v učinkovitosti naših negovalnih postopkov, ki ga potrjuje tudi zadovoljstvo naših strank.

Za brezplačno Face Mapping® analizo stanja vaše kože ali vprašanja glede kozmetičnih proizvodov Dermalogica nas lahko pokličite na: 031 21 21 92.

Za Dermalogico sem slišal/a šele pred kratkim – kakšno je njeno ozadje, kako dolgo je že prisotna?

Zgodba o Dermalogici se je začela leta 1983, ko je kozmetologinja Jane Wurwand ustanovila Mednarodni dermal inštitut (The International Dermal Institute, IDI), podiplomsko izobraževalno in raziskovalno ustanovo, ki naj bi področju poklicne nege prinesla visok strokoven nivo in zdravju kože podrejene postopke. To je bila pomembna alternativa v tedanji kozmetični industriji, ki je bila na široko preplavljena s trendi razvajanja, lepotičenja in obljub čudežnih rezultatov. IDI je sedaj prisoten na več kot 50 lokacijah v ZDA, Veliki Britaniji, Irski, Kanadi, Nemčiji, Avstraliji in Novi Zelandiji. V njem se vsako leto podiplomsko izobražuje preko 75 000 strokovnjakov za nego kože. IDI je tudi raziskovalno jedro negovalnega sistema Dermalogica, kjer potekajo ključni postopki razvoja in testiranja negovalnih preparatov za profesionalno in domačo uporabo ter izvajanje izobraževalnega programa.

Jane je predstavila Dermalogica sistem tri leta kasneje, leta 1986, z namenom, da v skladu z izobraževalnimi standardi IDI novi generaciji strokovnjakov za nego kože omogoči delo s pripravki, ki so usmerjeni v učinkovito reševanje težav in rezultate za doseganje optimalnega zdravja kože njihovih strank. Že od prvih dni so inovativne recepture pritegnile pozornost v kozmetični industriji – ne samo zaradi vrhunskih sestavin v njih, ampak tudi zaradi načel, ki so bila do tedaj prepogosto zapostavljena. Danes so ta načela standardna koda vsakega novega Dermalogica pripravka – recepture so polne najkakovostnejših sestavin, brez problematičnih mineralnih olj, lanolina, umetnih barvil, dišav in alkoholov. Proizvodni postopki so okolju in živalim prijazni, embalaža pa jasno čitljiva in prilagojena preprosti uporabi.

Cenik

StoritevCena
Dermalogica – mini nega – več vrst (30 min)30,00€
Dermalogica – mini nega – več vrst (60 min)45,00€
Dermalogica – intenzivna nega obraza - več vrst (75 min)68,00€
Dermalogica - intenzivna nega obraza - več vrst (75 min) ter oblikovanje obrvi73,00€

Popusti se ne seštevajo, 10 % popust za dijake, študente in upokojence