Obnova kože in odstranjevanje žilnih nepravilnosti

Fotopomlajevanje in obnavljanje kože

Z Elos tretmaji lahko premagate znake staranja, kot so žilne nepravilnosti na obrazu, vratu in rokah. Naša koža je izpostavljena številnim zunanjim in notranjim vplivom, ki jo poškodujejo. Pojavljati se začnejo vidne žilice, povečane pore, gubice in gube. Z Elos tehnologijo – kombinacijo radiofrekvenčne in optične energije, ki spodbuja obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu – vašo kožo obnovimo in ji damo zdrav in sijoč videz.

Odstranitev žilnih nepravilnosti

Drobne rdeče žilice po obrazu in nogah se običajno pojavijo kot posledica kožnih bolezni, hormonskih sprememb in poškodb zaradi svetlobe. Zlasti po obrazu so za večino ljudi izjemno moteče. Z ELOS™ tehnologijo je odstanitev žilnih nepravilnosti mogoča brez operacij in injekcij ter s tem povezanimi zapleti.

Varna metoda odstranitve vidnih žil in žilic

Po tretmaju se pojavi vidna sprememba barve žilice. V primerjavi z drugimi metodami je postopek veliko manj boleč. Lasersko zdravljenje žilnih sprememb praviloma ne zmoti vsakodnevnih dejavnosti.

Pomlajevanje kože izboljša ton kože in njeno teksturo.

Za optimalne rezultate je običajno potrebno od enega do pet tretmajev na 3-4 tedne. Tretmaje je možno obnavljati na 3-6 mesecev.