Oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills

Logo newOblikovanje obrvi je lepotni postopek, ki zahteva izjemno natančnost, smisel za estetiko in mirno roko. Že rahla sprememba v njihovi obliki lahko bistveno spremeni celotno podobo obraza. Pri oblikovanju obrvi moramo biti pozorni na celoten videz obraza, njegovo obliko, ličnice in oči ter  barvo las.

Ste vedeli, da medijska diva Oprah Winfrey preleti tudi do 3.000 kilometrov za svoj nepogrešljiv lepotni ritual? Se vam zdi, da bi Eva Longoria tudi brez make-upa izgledala odlično? Kako lahko Jennifer Aniston vedno in povsod izgleda tako elegantno, a kljub vsemu naravno?

Spoznajte skrivnost številnih hollywoodskih zvezdnic in vstopite v svet oblikovanja obrvi

obrvi3obrvi2

 

 

 

 

 

Lastnica blagovne znamke Anastasia Soare je svoj smisel za estetiko in oblikovanje nadgradila z diplomo na univerzi za arhiterkturo in pričela ustvarjati svojo zgodbo o lepoti. Danes jo vsi modni poznavalci in ljubitelji lepote imenujejo kraljica oblikovanja obrvi, njen priznani salon na Beverly Hillsu pa je poznan kot tempelj oblikovanja obrvi.

abh5

Blagovna znamka Anastasia Beverly Hills ponuja celovito paleto izdelkov za oblikovanje in nego obrvi.

Njena posebnost so šablone iz upogljive plastične mase, ki so odličen pripomoček za vzdrževanje pravilne oblike obrvi. Za mnoge nepogrešljivi pripomoček pa je pinceta z ročno brušeno jekleno konico, ki se odlikuje po kirurški natančnosti in izpuli tudi najkrajše obrvi. Vsi lepotni pripomočki so vrhunske kakovosti, dermatološko preizkušeni in dolgo obstojni.

Vse, ki se želite prepustiti natančnim rokam izurjenih strokovnjakinj, vabimo v naš salon.

Prednosti oblikovanja obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills je ta, da je sam postopek hiter in neboleč. Predvsem pa to, da obrvi izgledajo simetrično in naravno, saj gredo po vašem naravnem loku in se ne spreminja vaše naravne linije obrvi.

S to metodo poudarimo vaš naraven lok obrvi. Z raznimi senčili, ki jih ponuja Anastasia pa lahko spreminjate barvo obrvi. S široko ponudbo izdelkov lahko pravilno obliko obrvi vzdržujete tudi sami, naj bo to doma, v službi ali na potovanju.

Vse izdelke lahko kupite v našem salonu.

abh1abh2abh3abh4Logo new