Paula’s Choice nege in kozmetika

pc-logo-europe-color-1

Paula_products_shot aangepast 2[1]

 

Paula Begoun: lepotna strokovnjakinja s poslanstvom

Lepotna strokovnjakinja Paula Begoun že več kot 30 let analizira in ocenjuje na tisoče izdelkov za nego kože in ličila. V ZDA jo poznajo kot ‘Policistko na področju kozmetike’ (Cosmetic Cop v ang.). S svojim delom pomaga potrošnikom razumeti ali lahko določen izdelek res prinese rezultate, ki jih obljublja. Svoje znanje deli z nami v knjigah, na spletnih straneh, intervjujih in TV oddajah.

V čem se Paula’s Choice razlikuje od ostalih kozmetičnih znamk?

Paula’s Choice se od ostalih kozmetičnih blagovnih znamk razlikuje zaradi uporabe dokazano učinkovitih sestavin, ki temeljijo na obsežnih znanstvenih raziskavah in imajo zgolj pozitivne učinke na kožo. Paula’s Choice izdelkom ne dodaja nepotrebnih sestavin, kot so dišave ali barvila, saj ti vaši koži le škodijo.

Vaša koža vam bo hvaležna

Izdelki za nego kože Paula’s Choice vsebujejo le sestavine, ki res delujejo. Vsak izdelek je skrbno razvit, izdelan in preizkušen. Sestavine so dokazano učinkovite in temeljijo na obsežnih znanstvenih raziskavah. Paula’s Choice izdelkom ne dodaja nepotrebnih sestavin, kot so dišave ali barvila, saj ti vaši koži le škodijo. Rezultat je linija visoko kakovostnih in zanesljivih izdelkov za nego kože.

Vrhunska kakovost in ugodna cena

Paula’s Choice je blagovna znamka z učinkovitimi sestavinami in naprednimi formulami. Inovativnost, znanstvene raziskave in razvoj so bistvenega pomena Paula’s Choice izdelkov za nego kože. Uporaba kakovostnih sestavin in naprednih formul pa ne pomeni, da je potrebno izdelek tudi drago plačati. Razmerje med ceno in kakovostjo naših izdelkov je tisto, kar zelo cenijo tudi naši kupci.

Paula’s Choice linija izdelkov za nego kože je: SkinBalancing_Group_klein

  • dokazano učinkovita tudi pri občutljivi koži, gubah, aknah, ogrcih in rozacei
  • brez dišav
  • brez barvil
  • ekološko odgovorna
  • ni testirana na živalih

 

female washing her face with water

NEGE OBRAZA

Nege obraza izvajamo po protokolu Paula’s Choice. Po pogovoru z vami in podrobnem pregledu vaše kože določimo in prilagodimo nego glede na tip in stanje vaše kože.

Pri naših negah uporabljamo AHA in BHA hidroksi kisline, ki so odlična opcija za odstranjevanje odmrlih celic na površini kože. AHA in BHA imata specifično delovanje, katerega je dobro poznati, ko se odločamo katero vrsto hidroksi kislin izbrati:

  • AHA – alfa hidroksi kisline uporabljamo za kožo poškodovano od sonca, suho kožo in starejšo kožo, ki nima težav z nečistočami, saj alfa hidroksi kisline odstranjujejo vrhnjo poškodovano odmrlo plast celic, poleg tega pa izboljšujejo nivo vlažnosti.
  • BHA – beta hidroksi kisline uporabljamo za mastno kožo ter za kožo nagnjeno k mozoljem, ogrcem in belim izboklinicam saj beta hidroksi kisline raztapljajo maščobo, ki maši vaše pore, preprečuje nastanek ogrcev in ostalih nečistoč, ki vodijo v akne.
  • BHA delujejo protivnetno in protibakterijsko, kar sta dodatna razloga za uporabo beta hidroksi kislin, če imate akne ali občutljivo kožo z rdečico.
  • BHA je izjemno primerna za vse tiste z rozaceo.

Če ne veste kateri je vaš tip kože, katera nega bi bila najbolj primerna za vas ali bi radi le poiskali nasvet pri izbiri izdelkov ali za določeno težavo, ki vas pesti, smo vam seveda vedno na voljo!

IN KAKO UPORABLJAMO KOZMETIKO DOMA – IZDELALI SMO ENOSTAVEN VODNIK:

1. korak: Čistilo ☼ + ZVEČER

2. korak: Tonik ☼ + ZVEČER

3. korak: BHA / AHA (☼+) ZVEČER

4. korak: Antioksidantni serum ☼ + ZVEČER

5. korak: Hrani, vlaži, ščiti

 

☼ krema z zaščitnim faktorjem

PONOČI krema brez zaščitnega faktorja