Učvrščevanje kože okoli oči

elosSi želite izgledati prenovljeno? Si želite malce popraviti kožo okoli oči, vratu, nosu in ust, a se bojite operacij?

ELOS™ tehnologija predstavlja pravo rešitev za vas. Prenova obraza poteka v 4. do 5. korakih.

Zgladite gube in gubice za nov, svež in mladosten videz.

Klasične kirurške metode učvrstitve kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu velika, pot do končnega cilja pa dolga. Vedno več ljudi se zato odloča za nekirurške tretmaje. ELOS™ tehnologija omogoča tako imenovani nekirurški »lifting« brez bolečin in brez stranskih učinkov. Po tretmaju, ki raja od 30 – 40 minut lahko nemudoma nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.

Kako deluje?

Z ELOS™ tehnologijo, ki je kombinacija optične in bipolarne radio-frekvenčne energije, spodbujamo obnavljanje kolagenskih vlaken v vezivnem tkivu. Kožo tako obnovimo in ji damo zdrav in sijoč videz.
Segrevanje tkiva dosežemo s kombinacijo infrardeče svetlobe in bipolarne radio-frekvenčne energije. S segrevanjem povzročimo krčenje kolagenskih vlaken in spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Sočasno z učvrstitvijo kože se zmanjšajo gube in gubice, izboljša se tudi elastičnost kože.

Med nekirurške metode “face-liftinga” sicer sodijo tudi druge metode učvrščevanja, kot so na primer mikrodermoabrazija, kemični piling, vbrizgavanje bitulinum toxina (botox), razne oblike mezoterapije. Skupna lastnost neinvazivnih posegov je, da se pacienti lahko po tretmaju vrnejo k vsakodnevnim aktivnostim, saj tovrstni postopki ne zahtevajo okrevanja.

TRETMAJI UČVRŠČEVANJA KOŽE Z ELŌS™

 • KJE?
  na obrazu
 • KOLIKO?
  od 3 do 5 tretmajev
 • KAKO POGOSTO?
  na 3-5 tednov
 • OBNOVITEV?
  na 6 mesecev oziroma po potrebi

Ob nakupu paketa treh tretmajev učvrščevanja kože obraza – nekirurški lifting (68 EUR za en tretma) vam podarimo diamantni peeling obraza v vrednosti 50€.
ali
Ob nakupu dveh tretmajev učvrščevanja kože obraza, vam tretjega podarimo (popust v višini 33 %).