Podaljševanje trepalnic in manikura

Spoštovani,

Studio Medes sodeluje z gospo Natalijo Ravbar, ki v prostorih Studia Medes opravlja tretmaje podaljševanja trepalnic in manikure.

Za stranke Studia Medes  je pripravila eksluziven popust:

30% popust na storitve iz cenika.

Akcija velja do 31.12.2017, možen nakup bonov kateri se lahko koristijo eno leto.

Pokličite za več informacij na 070 503 903!

 

“VOLUMATION” TREPALNIC

Gre za način podaljševanja trepalnic, kjer na eno naravno dlačico nalepimo več izjemno finih podaljškov in s tem ustvarimo videz globine in dodatne gostote trepalnic.

Primerno je za tiste, ki imajo (pre)malo naravnih trepalnic ali pa so pretanke za klasične podaljške. Ime, ki se za to tehniko uporablja v svetu, je Russian Volume. Zmotno je mišljenje, da to pomeni večjo obremenitev za naravne trepalnice, kot pri klasičnem podaljševanju 1:1. Za večji volumen uporabimo trepalnice premera 0.05 ali 0.07 mm, za zmernejši volumen pa na vsako naravno trepalnico nalepimo 2 podaljška premera 0.10 mm (njuna teža ustreza eni trepalnici premera 0.15 mm). Torej, to ne pomeni, da je npr. 5 trepalnic premera 0.05 mm težkih enako kot ena premera 0,25 mm! Ne, matematika je drugačna.

POSTOPEK: na eno naravno trepalnico nalepimo več izjemno tankih podaljškov, oz. trepalnic. S tem predvsem ustvarimo dodatno gostoto trepalnic, prav tako pa tudi poudarimo globino. Volumenske trepalnice so sestavljene iz 2 – 6 podaljškov.

 

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1 NA 1

S tehniko podaljševanja trepalnic podaljšamo, zgostimo in oblikujemo vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, modni styling, maturantski ples..).

Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic se izbere primerno dolžino, ukrivljenost in debelino trepalnic. Nato se prepustite udobju našega centra ter spretnim rokam naše terapevtke. Čez dobro uro se boste prebudili s pravljično dolgimi trepalnicami. Ko odidete iz našega centra, se pripravite na plaz komplimentov pa tudi kakšen kanček skrite zavisti.

POSTOPEK: na eno naravno trepalnico nalepimo eno umetno trepalnico. Gre za odličen nadomestek maskare, kateri nam prihrani veliko časa. Trepalnice zdržijo 3-4 tedne. Odvisno je predvsem v kateri fazi rasti so naravne trepalnice.

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA STORITEV:

~ brezhibno urejene trepalnice 24 ur na dan

~ brezhibno urejene trepalnice 24 ur na dan

~ izbira dolžine in debeline trepalnic po vaši želji

~ posamičen nanos vsake trepalnice posebej

~ izjemno fine trepalnice, ki poskrbijo za naravni videz

~ podaljški ustvarijo dodatno gostoto in globino trepalnic

~ dolga obstojnost, saj podaljšane trepalnice zdržijo kar 3-4 tedne

~ volumenske trepalnice so sestavljene iz 2 – 6 podaljškov

 

SHELLAC LAKIRANJE

Shellac™ vsebuje UV3 tehnologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri laku za nohte in vzdržljivosti gela. Je resnična inovacija podaljšane obstojnosti barve nohtov brez odkruškov.

Vsebuje UV zaščito in je suh brez nepotrebnega dodatnega časa za sušenje. Lak ima naraven videz, nohtom pa nudi tudi močno naravno zaščito. Shellac™ ne poškoduje nohta ampak ga celo okrepi. Nanaša se kot običajen lak za nohte, suši pa pod lučko kot gel.

Rezultat je 14 dni glamuroznih sijočih nohtov, ki vas bodo resnično zasvojili! Odstrani se samo v 10-ih minutah, brez piljenja in vrtanja.

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA STORITEV:

~ konec skrbi z vsakodnevnim urejanjem nohtov

~ urejanje nohtov z visoko kvalitetnimi izdelki

~ permanento lakiranje – dolga obstojnost min 2 tedna (odvisno od posameznice)

~ strokovno osebje, ki bo poskrbelo za lep in negovan videz vaših rok

letak-coco

cenik-coco