Storitve

Nekirurški lifting

Ustavite čas- Nekirurška učvrstitev kože (glajenje gub).

Vsi si želimo ohraniti mladosten videz. Z ELOS™ tehnologijo lahko premagate znake staranja in z učinkovitim glajenjem gubic pomladite vašo kožo.

Klasične kirurške metode učvrstitve kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu velika, pot do končnega cilja pa dolga. Vedno več ljudi se zato odloča za nekirurške tretmaje. ELOS™ tehnologija vam omogoča tako imenovani nekirurški lifting brez bolečin in brez stranskih učinkov. S segrevanjem tkiva povzročimo krčenje kolagenskih (vezivnih) vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Sočasno z učvrstitvijo kože, se zmanjšajo tudi gube ter izboljša elastičnost, koža pa pridobi rožnat in svež izgled.

Za dober učinek je potrebnih povprečno 5 tretmajev, ki se izvajajo na 3-4 tedne.

Tretmaje se izvaja predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, nosu in ust ter na vratu. Tretmaje učvrščevanja kože pa je mogoče izvajati tudi drugje na telesu – na primer na trebuhu. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate.

Po tretmaju se lahko takoj vrnete k svojim vsakdanjim aktivnostim.

 

NEKIRURŠKI LIFTING: posebna ponudba do konca leta 2015

 

 

Ob nakupu paketa treh tretmajev učvrščevanja kože obraza – nekirurški lifting (68 EUR za en tretma) vam podarimo diamantni peeling obraza v vrednosti
50 EUR.

ali

Ob nakupu dveh tretmajev učvrščevanja kože obraza, vam tretjega podarimo (popust v višini 33 %).

 

Naročanje in informacije

031 212 192

info@medes.si

Sledite nam

Obiščite nas

Medes d.o.o.
Studio medicinske estetike
Trdinova 8, 1000 Ljubljana

Naročite se na e-novice

Naročite se na elektronske novice in bodite obveščeni o naši ponudbi!

Naročite se »