Zdravljenje aken

elosAkne so preteklost

Vas motijo akne? Si želite lepo in sijočo kožo?Tehnologija ELOS™ ponuja najnovejšo in učinkovito metodo odstranjevanja aken.

Akne so pogosta bolezen kože. Pojavijo se na obrazu, ramenih, prsih in hrbtu. Čezmerna količina loja in odmrle poroženele celice se kopičijo in ustvarjajo ugodno okolje za razmnoževanje bakterij, ki lahko povzročijo vnetje. Vidne posledice so akne, kot posledica globokega vnetja pa lahko ostanejo trajne brazgotine.Tudi akne zdravimo s kombinacijo optične in radiofrekvenčne energije. Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože.

Uspešno globoko čiščenje

Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja je odvisno od potreb posameznika. Število priporočenih tretmajev je odvisno od stopnje bolezni, običajno pa se v obdobju enega meseca opravi 10 tretmajev in sicer 2-3x na teden. Akne zdravimo na obrazu, vratu, ramenih, hrbtu in prsih.

Cenik

StoritevCena
Zdravljenje aken – obraz en tretma30,00€
Paket petih tretmajev (- 50 %)75,00€

Popusti se ne seštevajo, 10 % popust za dijake, študente in upokojence